Continuen les conductes indignes dels dirigents processistes

PUNT DE VISTA CATALÀ – XXXIII

Continuen les conductes indignes dels dirigents processistes

Demano (re)llegir l’article que vaig escriure en calent el mateix dia 6 de setembre de l’any passat veient en el Parlament de Catalunya l’actuació detestable dels 72 ignorants/incompetents/traïdors (a escollir; ells mateixos ja han anat mostrant que prefereixen aparèixer com incompetents) elegits el 27-S del 2015 en llistes independentistes: Conducta indigna que -molt em temo- reforça el nostre sotmetiment a Madrid

De fet, la seva conducta (de tipus castellà-ocupant) dels dies 6 i 7 de setembre tenia com objectiu facilitar la prolongació de la nostra submissió a Madrid. I continuava la conducta que havien tingut des del 28 de setembre (dia següent al de les eleccions del 27-S) del 2015 no declarant la independència de Catalunya. I van continuar actuant contra la llibertat de Catalunya durant tot el darrer mes d’octubre… i també dia darrera dia fins ser (una part d’ells) rellevats a les eleccions del 21 de desembre del 2017. I els 70 parlamentaris que són majoria des del 21-D segueixen actuant igualment en contra nostra no declarant la independència com podrien haver fet tots i cadascun dels dies transcorreguts des d’aleshores fins avui… i com podrien fer demà mateix!

Però, això sí, tenen el cinisme de dir que Madrid no respecte els vots dels catalans quan Barcelona s’ha passat pel forro els resultats de dos no-referèndums (9-N de 2014 i 1-O de 2017) i de dues votacions autonòmiques (27-S de 2015 i 21-D de 2017) que mai no hauríem d’haver fet; afirmen que “Fem República!” quan s’han negat a proclamar-la fent dues escenificacions falses els 10 i 27 d’octubre darrer; criden “a la mobilització permanent del poble” quan ens estan des-orientant, des-animant,…, i portant-nos a votar quan és absurd i anti-català que nosaltres posem a votació si som una nació i si volem tornar a ser lliures. Demanar la mediació internacional per acordar amb Madrid “Un referèndum pactat i vinculant” és aplicar la política de l’establishment mundial contra la llibertat de Catalunya. Afegir “com Escòcia” i afirmar que respectaran el resultat si surt “NO”, és ja inculcar en el subconscient del poble català que s’ha de perdre. Amagar que a Escòcia va haver-hi tupinada amb plena complicitat de les direccions del SNP i dels mitjans de comunicació independentistes escocesos, és actuar conscientment per a que aquí també perdem. Afirmar que s’obeeix “el mandat del referèndum de l’1-O” i declarar que “La nostra proposta és intercanviar l’1-O i el 27-O per un referèndum acordat, legal i vinculant” (Torra dixit), és manipular doblement al poble: primer, perquè intencionadament el Govern de la Generalitat NO va organitzar un referèndum l’1-O malgrat l’anomenés així, i segon perquè s’utilitza una (suposada) victòria per arrossegar al poble català a la trampa referèndum i a la seva derrota.

Jo vaig elaborant el QUÈ, el contingut, que considero explica les raons d’aquesta conducta anticatalana dels dirigents independentistes catalans, i que al mateix temps és la base per un comportament, una actuació, un COM, totalment diferent.

I des d’un enfocament i d’una experiència totalment diferents, En David Raventós també dóna una altra explicació… d’entrada molt xocant (però finalment complementària). Per això recomano: 1) escoltar, amb calma, i amb paper i bolígraf, els, aquest diumenge 9 de setembre, ja 65 programes d’una hora d’En David Raventós a la escocesa Radio Hadrian. Hi estiguis o no d’acord, el que és segur és que enlloc més trobaràs la informació i els plantejaments que hi escoltaràs. Aquest és l’enllaç a Directe-68!, el partit polític que ha constituït: http://directe68.cat/, on trobaràs els enllaços als seus programes, i també a la nova ràdio CATALUNYA UNIVERSAL, que obra camí al setmanari digital del mateix nom… per cert, nom gens casual: ja hi trobes el breu IDEARI de Directe-68! en 23 llengües! I 2) assistir l’11-S a la Ofrena Floral al monument a Rafael Casanova que Directe-68! amb motiu de la Diada. Punt de trobada: 12 h. al c. Bailèn, n. 2 (tocant Ali Bei).

Queden moltes coses pendents per tal de RESSITUAR-NOS! Les anirem fent… gota a gota!

Barcelona, 9/9/2018               Lluís Botinas              Impulsor de www.lagotacatalana.cat