Col·lecció “I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!”

Col·lecció de llibres de butxaca

I ARA, QUÈ?

RESSITUEM-NOS!

Tenim la sort de viure  un altre cop que ens estem mobilitzant per ser independents, objectiu que pels catalans de base (però NO PAS pels dirigents independentistes-processistes) és la manera abreujada de dir que “ens estem mobilitzant per recuperar la llibertat i per a que Catalunya deixi de ser un Estat Europeu ocupat com estem des del 1714, i torni a ser un Estat Europeu independent que reaparegui en els mapamundis d’on vam ser esborrats fa 303 anys”.

Aquesta nova mobilització va arrancar amb l’onada de Consultes sobre la Independència iniciada a Arenys de Munt el 13 de setembre del 2009. I tenim l’avantatge que aquest cop ells no poden recórrer a allò de “¡Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida!”.

Però pas a pas des del 2009 i, sobre tot, des de l’octubre de l’any passat, molts catalans ens estem preguntant “Què (collons) fan els dirigents dels partits, de les “organitzacions socials” i dels mitjans de comunicació independentistes-processistes?”.

I recordant que -aviat farà un any!- vam tenir dos cops -els dies 10 i, sobre tot, el 27 d’octubre- a la punta dels dits el que aquests dirigents anomenen “la República Catalana”, i veient que en l’actualitat els dirigents continuadors estan negociant en “las Comisiones Paritarias” (paritat molt anormal ja que tot el poder rau a una part de la taula) pressupostos i uns curts increments de les quantitats que van ser molt més retallades, i ens diuen que “fem República” quan NO la van PAS proclamar aleshores NI TAMPOC la proclamen ara com podrien haver fet cada dia des del 21 de desembre tenint com tenen majoria de 70 escons (i alguns que van de radicals parlen de “Desobeir”? Si ni ho diuen!), ens preguntem: I ARA, QUÈ?

La meva resposta actual és essencialment la mateixa que estic donant des de fa cinc anys (i consti ben clar que fa sis anys no tenia ni idea -conscient, però sí subconscient- del que ara proposo): cal reorientar-nos i posar RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA en el centre (no dels nostres cors, on ja hi és, sinó) dels nostres pensaments i de les nostres accions. I a partir d’aquest contingut, d’aquest QUÈ, cal elaborar el COM corresponent (atès que cada QUÈ determina el seu COM) que ens permeti assolir-ho l’abans possible. D’aquí, doncs, la necessitat del RESSITUEM-NOS!

L’objectiu d’aquesta Col·lecció de llibres de butxaca (11×15,5 cm) és molt senzill però també mot ambiciós: aconseguir que l’enorme quantitat d’humus, de substrat, de caliu nacional-social-i-personal que s’ha generat des del 2009 amb les grans mobilitzacions i amb les experiències col·lectives i individuals viscudes (i que per una part dels de més edat connecta amb experiències ja viscudes abans, especialment els anys setanta), no es podreixi ni es perdi, sinó que faciliti que fructifiqui i creixi ràpid i fort el Punt de Vista Català que cal per recuperar la força de la raó, que ens fa invencibles. Això ens permetrà molt aviat que TORNEM A VIURE LLIURES respecte de Madrid/Castilla/Estado-Español, que ens té sotmesos des de 1714 i que ens està genocidant des de molt abans de 1714.

Vull que es distingeixi visualment de seguida que un llibre forma part d’aquesta Col·lecció. Per assolir-ho, tots els diferents títols tindran una part fixa en tinta negre a dalt, i una altra a baix.

A la part de dalt:

el lema

Vida – Veritat – Llibertat – Identitat Catalana

i a sota un requadre amb:

A TOTHOM QUE ES SENTI CATALÀ

bé per ser-ne de família, bé per decisió voluntària.

Si volem decidir conscientment i adequada què volem ser i on volem anar,

hem de saber ara qui som, d’on venim i com estem realment.

Som forts perquè tenim més de mil anys d’història!

 PERÒ JO NO PUC ESPERAR 3 SEGLES MÉS PER VIURE I MORIR LLIURE. I TU?

TENIM LA MILLOR OPORTUNITAT DES DE 1714

PER RECUPERAR LA LLIBERTAT ¡ARA!

A la part de baix:

un requadre amb:

Col·lecció      I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!

N. X  MES-ANY  LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA
Primera edició. Les següents inclouran les teves crítiques i aportacions. Gràcies!

I la part intermèdia entre aquests dos requadres portarà, en vermell i violeta, el títol de cada número amb una o dues frases explicatives, així com el nom de l’autor i una línia de presentació.

El número 1 d’aquesta Col·lecció

La nostra força radica en la continuïtat

amb la nostra Història de més de mil anys

CONÈIXER ELS CATALANS

D’ABANS DE 1714

Com érem i què vam fer durant vuit segles

els Catalans, la Nació Catalana i l’Imperi-xarxa Català

 Una aproximació

sortirà per aquest 11 de setembre en dues edicions: en català (66 pàg.; 3 euros) i en bilingüe català-castellà (130 pàg.; 5 euros). I ara, a continuació, penjaré en el blog una entrada explicativa. Per reserves, escriu-me, siusplau, a Lluís Botinas <lagotacatalana@gmail.com>

Vet aquí alguns dels primers títols a publicar del centenar actualment previstos. Cerco autors… i més títols. I, encara més, cerco distribució per arribar arreu (i també per aconseguir ingressos que garanteixin anar traient la Col·lecció). Propostes? Suggeriments? ….?

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras

lagotacatalana@gmail.com               Impulsor de www.lagotacatalana.cat