Cal recuperar els líders naturals, i esborrar els líders fabricats, com Colau

PUNT DE VISTA CATALÀ – XXX

És hora de recuperar les persones silenciades i reprimides

i de fer-les públiques al servei de la comunitat catalana,

exigint responsabilitats als censuradors i repressors!

 I això implica

1) destapar a tots els mentiders,

i 2) rescatar i honorar a tothom qui va ser represaliat per dir la veritat!

Serà Ada Colau el primer líder-polític-fabricat en caure?

 “la gran anti-sistema, defensora dels drets socials del poble”…

… això sí, ¡enfrontant-los als drets nacionals i a la llibertat del (segons ella) mateix poble!

Aquest passat 25 de juliol a les 09:37, Na Marta Afuera Pons (a qui tinc ganes de conèixer), ex-militant de la PAH, va publicar en el seu FaceBook aquesta FOTO seguida del seu TESTIMONI:

En los días en que se hizo esta foto yo estaba en el grupo de coordinación de la PAH… Duré poco porque mis críticas a su manera de actuar hicieron que perdiera su confianza. Desde el grupo de coordinación vi que se pactó que Ada Colau saliera de esa acción con un acuerdo con los Mossos. Incluso la foto se pensó. De hecho, ella no estuvo durante toda la acción… entró en la oficina del banco a media acción, después de sopesar y de pactarlo con los Mossos.

Esa era su actuación habitual… no sólo en esa acción, en todas… Ella nunca quiso correr riesgos de salir de una acción con denuncias, detenida y, sobre todo, no quería ningún proceso judicial penal. Nadie puede presentarse a elecciones con sentencias penales vigentes.

Mi conclusión con el tiempo es que des del minuto uno de la PAH, la idea del Observatori DESC y de la misma Colau y su pareja Adrià Alemany, ya era crear un partido político. Una idea que ocultaron a todo el movimiento. Igual que también ocultaron que se cobraban subvenciones millonarias de dinero del Ajuntament de Barcelona y de otras administraciones, y que con esas subvenciones cobraron sus sueldos por trabajar en la PAH y todo lo que les pareció, y casi nadie se enteró de esto.

Cuando lo supe, lo denuncié públicamente. De todo esto tengo pruebas. Sé que lo que digo es duro de entender y procesar para personas que han estado muy implicadas en las PAHs… a mí también me pasó. Pero tengo claro que la realidad es que Colau es una sinvergüenza muy hábil y que no tiene límites morales de ninguna clase, que lo primero siempre han sido sus intereses personales, como, por ejemplo, cuando impulsó el desahucio de las familias del Bloc-Salt porque la lucha que se estaba llevando a cabo sobrepasaba lo que a ella le convenía en su carrera institucional reformista.

 

Em sembla un (inici de) testimoni molt revelador, i confio que, per una banda, s’ampliï, i, per l’altre, que signifiqui el començament d’un allau de testimonis d’aquest tipus. En efecte, malgrat no conèixer-la encara, considero que Na Marta Afuera Pons forma part de les moltes persones honestes que hi ha hagut en tots els àmbits i que (per delimitar una etapa històrica determinada) després de la mort de Franco s’han atrevit a enfrontar-se als seus caps o superiors democràtics primer preguntant, després demanant explicacions, a continuació criticant i finalment denunciant públicament (gairebé sempre sense que se’n fessin ressò els mitjans de comunicació-al-servei-del-que-és-oficial) conductes incorrectes (incompetència, autoritarisme, corrupció, nepotisme,…).

Fins ara, el Dret i la Corrupció Castellano/Estadoespañolas importats i imposats a la força al Principat de Catalunya (i a tota la Nació Catalana) des del 1714, enfortits per la dictadura franquista i mantinguts amb lleugers retocs formals a la mort del dictador, han fet que (la gran majoria d’)aquestes denúncies hagin estat enterrades, i els defensors de la honestedat i de la veritat s’han vist marginats, menystinguts, sancionats, acomiadats o represaliats d’altres maneres.

A partir d’ara, i com a part qualitativament important dels canvis profunds que està vivint el poble català en la marxa per recuperar definitivament la llibertat, la creixent “Afirmació de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA” canviarà radicalment la situació.

M’han parlat d’un enginyer, de dos autors d’un llibre sobre la corrupció dels fills Pujol i que van tenir de marxar de Catalunya pel buit que se’ls hi va fer, d’una assessora d’urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, d’una secretària de Jutjat, d’un metge que va denunciar l’ús “clandestí” de còctels lítics per eliminar gent gran, de científics que han deixat determinats camps d’investigació al veure “coses rares”, de farmacèutics que s’han convertit en ex-farmacèutics, de químics i d’executius “repensats” en terapeutes,… i segur que n’hi moltíssims més. I, a més, hi ha milers de persones i d’entitats que en gairebé tots els camps (tots els diferents àmbits de la salut, de l’agricultura, de l’energia, de l’ensenyament, de la construcció, de la mobilitat, de l’ecologia,…) han aprés o descobert recursos (molts d’ells d’immediata utilització i gratuïts o barats) que ajudarien a milions de persones, que salvarien centenars de milers de vides, que evitarien tones cúbiques de por i de dolor i que estalviarien quantitats astronòmiques de diners, però que són marginades pels actuals poders.

Quedo obert a tota informació sobre aquest tipus de fets, i em declaro disposat a col·laborar per tal de “rescatar” i honorar com es mereixen tots aquests líders naturals del poble català, herois que en aquells moments van estar represaliats, o que bé actualment estan silenciats.

En canvi, ara són un tresor imprescindible per aconseguir que el canvi qualitatiu que pels catalans (es sigui català per família o català per elecció voluntària) significa RECUPERAR LA LLIBERTAT respecte de Madrid/Castilla/Estado-Español, vagi acompanyat per canvis qualitatius en tots els camps de la vida: tornarem a ser el poble més lliure, serem coneguts com els compatriotes de la veritat, la nostra NACIÓ-estat estarà al servei de tots els pobles del món,… Hem estat, som (malgrat tots els tipus d’“ells”) i serem Catalunya UNIVERSAL.

Barcelona, 31/7/2018

Lluís Botinas   lagotacatalana@gmail.com   Impulsor de www.lagotacatalana.cat