Dt. 31: “És racista En Torra?”

Dimarts, 31 de juliol 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada/Compartir

ÉS RACISTA

EL 7è PRESIDENT DE LA GENERALITAT,

JOAQUIM TORRA?

En resposta al meu penúltim enviament, una receptora de LA GOTA CATALANA m’ha escrit “Trobo que qualificar en Quim Torra de racista -qualificatiu inventat per Ciudadanos- és gratuït, faltat d’arguments.”

Hauré utilitzat mitja dotzena de vegades l’adjectiu racista aplicat a Torra. Vaig pensar escriure un article dedicat a explicar-ho, però… sóc lent i vaig molt desbordat. I he anat traient escrits sobre altres temes que han pres prioritat. Però rebre aquest comentari crític m’empeny a treure un text explicatiu. Per a preparar-lo, convoco aquesta Trobada/compartir pel dimarts 31.

Però vull posar ara alguns elements sobre la taula.

La pugna aparent entre la cúpula dels “unionistes” (així designa la cúpula dels processistes als que hauria d’anomenar “ocupants” o “invasors” o “genocides” o tot-junt-i-encara-més) i la cúpula dels “independentistes” (com denomina la cúpula dels ocupants als “processistes”) té moltes greus conseqüències, i una especialment perversa és que arrossega als independentistes de base a defensar a cegues “als nostres dirigents” dels atacs “d’ells”. No és cert que el qualificatiu “racista” aplicat a Torra l’“inventi” Ciudadanos, però si és veritat que Arrimadas li va aplicar… i també García Albiol… i també Pedro Sánchez… i també d’altres. Però encara que passés que tot el PP i tot el PSOE i tot Ciudadanos i tota la resta de l’”Estado-Español” afirmés que “Torra es racista”, això no demostraria que no ho és. I considero que encara menys aquest concret atac unànime hauria de portar a defensar a Torra dient que no és racista.

Jo sí considero que Torra és racista (o xenòfob o fanàtic o sectari o intolerant o…). Per què?

Jo també estic en contra dels castellans i dels que ell anomena “espanyols” (però que jo considero més correcte designar com “estadoespañoles”, ja que durant segles els espanyols vam ser nosaltres, els habitants del Principat i de tota la Nació Catalana, i, coherentment, durant segles la llengua espanyola va ser el català).

Però jo estic en contra dels “castellanos” i dels “estadoespañoles” no perquè siguin “castellanos” o “estadoespañoles” (i aquesta motivació que dona Torra SÍ ÉS racisme o xenofòbia o fanatisme o sectarisme o intolerància o…) sinó perquè des de 1714 són invasors i ocupants de la nostra terra, perquè ens estan genocidant des de molt abans de 1714, perquè ens tenen sotmesos com es demostra cada dia dotzenes de vegades (però amaguen sistemàticament els nostres dirigents actuals), perquè com a catalans tenim negats tots els nostres drets de tot tipus, perquè… En resum: perquè els “castellanos” i els “estadoespañolas” ens imposen viure en unes condicions que un castellà no resistiria ni 12 hores!!!

I sí que hi ha una manera de defensar a Torra del (hipotètic) atac conjunt de tots-tots-tots els components de l’“Estado-Español”: dir “Nosaltres, el poble català, no reconeixem als invasors/ocupants/genocides cap dret ni autoritat de cap tipus per atacar a un català mentre Ustedes continuïn sent invasors/ocupants/genocides nostres (i encara menys els hi reconeixerem res quan deixin de ser-ho, i nosaltres podrem aplicar el nostre Dret Català). Marxin de la nostra terra, fotin el camp a casa seva, i allà siguin com vulguin i puguin! I respecte el Sr. Joaquim Torra, ja ens encarregarem nosaltres d’avaluar-lo amb Dret Català i, en el seu cas, de sancionar-lo amb Justícia Catalana. I molt probablement, aleshores el delicte principal no serà precisament el de racisme…”.

Confio en que la preparació i el desenvolupament de la Trobada permetrà redactar un article amb nombroses cites de texts de Torra que concretaran el criteri general que aquí he posat com central.

Per preparar la Trobada:

1) Articles meus: TORRA NO ÉS EL 131è, SINÓ EL 7è, Comprender el conflicto entre el Estado Español y Cataluña, Ocupació i Genocidi, i negació dels Drets Històrics de la Nació Catalana, Catalunya i negació de Drets: Humans, dels Pobles, i dels Pobles Indígenes, La importància dels nostres “Drets Històrics”, I la força de la raó?, Estem dividits els catalans?, Els catalans estem presos. Alliberem-nos!, Tornar a la Legalitat i a les Constitucions CATALANES!, Cada dia 185 catalans moren presos de Madrid. LLIBERTAT !!!, Sóc català i vull morir lliure !, Estem ocupats i presos els catalans?, etc.

2) Si se’m fa arribar material, el penjaré al blog i en tindré còpies per la Trobada (citant sempre la font… a no ser que, per protegir-se, se m’indiqui el contrari).