Acabat el Mundial de futbol

Es va acabar el Campionat Mundial de futbol:

Bé per nosaltres,

però malament pels germans sotmesos a l’Estat Francès.

Per a tranquil·litat dels “estadoespañoles” que es van molestar perquè volia i vull que la “selección española” perdi sempre, els comunico que també volia que perdés la selecció francesa, i per exactament les mateixes raons: perquè també és la selecció d’una potència enemiga, invasora, ocupant i genocida, en aquest cas “la Republique de France”, i també vull que se’n vagi de la terra catalana, en aquest cas del nord del Principat.

La “selección española” ens va fer l’enorme favor, a mi i a la immensa majoria de catalans, de caure eliminada aviat, i estalviar-nos l’onada de patrioterisme estadoespañol que, des de que sent l’enemic a destruir Barça disfressat, va guanyar successivament el Campionat d’Europa del 2008, el Mundial del 2010 i un altre cop l’Europeu del 2012. Un exemple més de clar espoli, en aquest cas, esportiu.

Malauradament pels també genocidats catalans del Nord, la selecció francesa ha guanyat a la de Croàcia, que jo desitjava ferventment que fos la vencedora. M’imagino com els nostres germans hauran patit les celebracions del patrioterisme francés! Però aviat ens les estalviarem!!!

Barcelona, 15-juliol-2018

Lluís Botinas     lagotacatalana@gmail.com       Impulsor de www.lagotacatalana.cat