Dt. 24: “Com avaluar dirigents independentistes?”

Dimarts, 24 de juliol 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada/Compartir

COM SABER

SI UN DIRIGENT INDEPENDENTISTA

ACTUA REALMENT

A FAVOR O EN CONTRA DEL POBLE CATALÀ?

Actualment, la majoria de catalans ens fem moltes preguntes sobre l’actuació dels actuals dirigents independentistes. El paper dels dirigents no-independentistes enganya poc… i encara menys ho faria si se’ls anomenés adequadament com líders ocupants i genocides, que és el que són però no se’ls hi diu. Els interrogants es situen (des de fa temps molt diferent i en grau sovint també diferent segons estiguin adscrits a unes o a altres sigles) sobre els que van ser escollits en candidatures que es definien com independentistes. És urgent trobar respostes. Elaborem-les!

Per preparar la Trobada:

1) Articles meus: Quin és ‘el punt de vista català’-171109-2p , Com saber si un dirigent català actua a favor nostre?-180328-1p, VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT-180514-4p, Nosaltres no hem de votar res ja que el nostre cas és únic-180604-2p, “LA TRAÏCIÓ DELS LÍDERS” (Xirinacs). No permetem que l’actual collita es perdi-180626-2p

2) Si se’m fa arribar material, el penjaré aquí i en tindré còpies per la Trobada (citant sempre la font… a no ser que se m’indiqui el contrari).