Dl. 16: “Per què hem de votar res?”

Dilluns, 16 de juliol 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada/Compartir

PER QUÈ HEM DE POSAR NOSALTRES A VOTACIÓ

SI SOM UNA NACIÓ

I SI VOLEM TORNAR A SER LLIURES?

Suposo que també tu has anat a votar aquests darrers anys… encara que fos amb una pinça al nas. I algunes persones independentistes se m’han enfadat quan he dit o escrit que Nosaltres no hem de votar res.

Però veig que aquest és un tema decisiu ja que ens porta a la trampa del “referèndum pactat i vinculant, com a Escòcia però en aquest cas obtingut per mediació internacional”. Actualment, el racista 7è. President  de la Generalitat-de-Catalunya-part-de-l'”Estado-Español”, Quim Torra, així ho demana explícitament a l’actual President de l'”Estado-Español” ocupant i genocida, Pedro Sánchez.

Per aprofundir aquesta important qüestió, m’agradaria que alguns independentistes m’enviessiu per escrit quines són les raons per les que considereu que sí hem de posar-ho a votació.

Per preparar la Trobada:

1) Articles meus: Nosaltres no hem de votar res, La trampa ‘referèndum’, NO ÉS EL 131è, SINÓ EL 7è, Centrem-nos en recuperar la llibertat

2) Si se’m fan arribar preguntes o altre material, les penjaré aquí i en tindré còpies per la Trobada (citant sempre la font… a no ser que se m’indiqui el contrari)