El teu país no és pas el meu país

PUNT DE VISTA CATALÀ – XXIII

Nuestro país…”.

 El nostre país? 

Perdona, però cal que et quedi ben clar que

EL TEU PAÍS NO ÉS PAS EL MEU PAÍS.

 

Els catalans (bé per família, bé per haver-ho escollit lliurament) que sabem que del que es tracta ARA és de RECUPERAR LA LLIBERTAT arrabassada el 1714, hem d’esforçar-nos en explicar de mil maneres diferents-i-complementàries que el nostre país és Catalunya o, millor, el Principat de Catalunya, i no pas “España”.

És més, els catalans hem de fer entendre arreu no només que l’“Estado-Español” ara en forma de “Reino de España” és un altre país, sinó que des de fa 303 anys és el país invasor de la nostra terra que ens manté presoners a casa nostra, i que ja molt temps abans, quan només era “el Reino de Castilla”, va començar un genocidi contra el poble català que prossegueix avui en dia. I la nostra vida actual com a catalans és tan lamentable que un no-català, i sobre tot un castellà, no aguantaria ni 12 hores si de sobte visqués com vivim els catalans.

En realitat, el “Reino de España” no només NO és “una nación de naciones” ni “un pueblo de pueblos”, sinó que l’”Estado-Español” es va  construir com una presó de nacions i com genocida de pobles. I per això l’“Estado-Español” és irreformable.

Però encara que “el Reino de España” es transformés (es transsubstanciés!) en “la III República Española” i per uns canvis miraculosos passés a tenir “una Nueva Constitución Española envidiada en el mundo entero” i a ser realment “un país democrático ejemplar y un Estado de Derecho perfecto con una inmejorable división de poderes, que garantizase una justicia gratuita, rápida y justa, y que satisfaciese totalmente los derechos sociales y las necesidades emocionales de todos los ciudadanos españoles”, pels catalans continuaria sent l’“Estado-Español” construït destruint l’Estat Català independent fins 1714, i, per tant, continuaria sent l’Estat d’un altre país enemic invasor i ocupant del nostre país i genocida dels catalans.

Hem d’explicar incansablement això bàsic i essencial. I hem d’explicar-ho en primer lloc als demés catalans. I després, a tothom: als ocupants civils i militars de la nostra terra, a la resta d’“estadoespañoles”, als europeus de la CEE, als europeus que no estan a la CEE,…, i als habitants de tot el món.

Però per arribar als habitants de tot el món, el primer que cal formar és un pal de paller fonamentat en el Punt de Vista Català. Aquest sòlid pal de paller ja anirà a continuació, en cercles concèntrics expansius, pas a pas, GOTA CATALANA A GOTA CATALANA, arribant arreu. Eixamplarà la nostra base.. i reduirà la seva!

Et convido a fer aquesta tasca imprescindible que ningú més farà per nosaltres.

I els qui menys faran aquesta tasca, són els actuals dirigents catalans independentistes (excepte els que tinguin el coratge de fer una profundíssima autocrítica). En efecte, dia a dia, i amb total complicitat entre ells per sobre de les disputes divisionistes entre sigles partidistes) estan demostrant

—que donen l’esquena a la nostra Historia mil·lenària;

—que abandonen els nostres Drets Històrics i molts altres dr renuncien a la força de la raó;

—que ens fan cridar “Marxem!” quan els que han d’anar-se són els ocupants;

—que ens porten a votar un cop i un altre (enfotent-se dels resultats) quan nosaltres NO hem de posar a votació ni si som una nació ni si volem tornar a ser lliures;

—que ens porten a “demanar la mediació internacional per poder votar en un referèndum pactat i vinculant, com Escòcia”, és a dir, per a perdre’l;

—…

I demostra que aquesta proposta central “referèndum pactat i vinculant com Escòcia” és contra el poble català que TOTS els dirigents independentistes i TOTS els mitjans de comunicació independentistes ens amaguen que el 2014 a Escòcia el referèndum es va perdre per tupinada. I que aquest frau electoral a escala de tota Escòcia només es va poder fer amb plena complicitat del Partit Nacionalista Escocès (SNP) i dels mitjans de comunicació independentistes escocesos, amb els que tenen “fraternals relacions” TOTS els dirigents independentistes catalans i els mitjans de comunicació independentistes catalans.

Per això a nit TV3 va treure l’entrevista amb el traïdor Alex Salmond per a que pogués explicar-nos que “a Escòcia vam lluitar durant 60 anys per aconseguir el referèndum, però els catalans voleu anar molt ràpid”.

I cap dirigent independentista aquí li contesta que els catalans portem 303 anys lluitant per RECUPERAR LA LLIBERTAT; que per aquest motiu “¡Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida!”; que ja 12 generacions de catalans han nascut i mort preses; que cada dia 185 catalans continuen morint presos (em sap greu en especial per, cronològicament aquest any, Aureli, Kim, Nicolau, Toni i Yolanda); que volem viure lliures fins a morir lliures, i que no podem esperar ni 303 anys (actuals dirigents independentistes catalans!) ni 60 anys (Alex Salmond!) més per tornar a aparèixer en els mapamundis.

Ara tenim la millor oportunitat des de 1714 per RECUPERAR LA LLIBERTAT.

Assumim la responsabilitat d’assolir-la?

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !!!

Barcelona, 11 de juny de 2018

Lluís Botinas    lagotacatalana@gmail.com    Impulsor de www.lagotacatalana.cat