Dt. 22: “No són catalans. Són ocupants”

Dimarts, 22 de maig 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada/intercanvi

per prendre posició, des d’“EL PUNT DE VISTA CATALÀ” (que cal aprofundir urgentment), sobre el confusionista debat sorgit a partir, primer, dels lamentables tuïts i, a continuació, dels encara més lamentables articles publicats per En Quim Torra (el 7è President de la Generalitat-que-forma-part-de-l'”Estado-Español” ocupant-de-Catalunyqa-i-de-tota-la-Nació-Catalana). I la veritat és que, per ara i a l’espera d’arguments més acurats, no em queda gens clar perquè els catalans no els podem qualificar de racistes i de xenòfobs per molt que estiguin escrits per un català que ha esdevingut President, i per molt que -lògicament- siguin utilitzats pels ocupants i pels seus col·laboradors per atacar-nos a tots els catalans mitjançant atacar-lo a ell.

Considero que s’obre una magnífica oportunitat per explicar la situació d’invasió i d’ocupació en que es troba Catalunya, i en realitat i amb major perspectiva, en que es troba la República del Principat de Catalunya, de 1714 ençà.

El millor enfocament que per ara se m’acut és considerar -això sí, amb tot el respecte degut als enemics i sense cap tipus de desqualificació inacceptable com les utilitzades per En Quim Torra- que “los ciudadanos estadoespañoles en territorio catalán” que no han escollit voluntàriament ser catalans,

NO SÓN CATALANS.

SÓN OCUPANTS DE CATALUNYA!

Considerar-se català-i-espanyol (o catalán-y-español o, encara més, español-y-catalán) és, en la majoria de casos, la manera camuflada de, en realitat, “ser estadoespañol en territorio catalán”. I per a qui ho diu conscientment, és una forma més de reforçar EL GENOCIDI CATALÀ.

I és importantíssim adonar-se que som nosaltres els que no veiem la realitat de que 12 generacions de catalans hem nascut i cada dia continuem morint presos. Els no-catalans, i sobre tot els castellans, no resistirien 12 hores vivint com nosaltres vivim sense adonar-nos el nostre empresonament de 1714 ençà i que estem patint un genocidi des de molt abans de 1714. Els d’allà tenen claríssim que nosaltres estem ocupats i sotmesos. M’ho va confirmar una escena vista fa uns dies a una tertúlia d”Els matins” a TV3 (que, malauradament, no vaig anotar i que ara no dedicaré temps a localitzar; si algú m’ho fa arribar… moltíssimes gràcies!).

Hi participava una periodista de Madrid que, a les protestes de tertulians d’aquí que li retreien que parlés contra “los catalanes” posicions que són dels independentistes, i que li aclarien que “hi ha catalans no independentistes als que també afecta el que dius”, la d’allà va contestar amb absoluta tranquil·litat, seguretat i convicció: “Es que a estos les consideramos españoles”.

 

Amb aquestes línies vull només iniciar la clarificació. Gràcies per la teva participació!

BENVINGUT/DA!

I si no pots assistir, envia’m unes línies i les llegirem i incorporarem al debat.

Gràcies!

Lluís Botinas

lagotacatalana@gmail.com                           www.lagotacatalana.cat