David Raventós. 3/5/18: Dos anys: vaga de fam per la Independència

Dijous, 3 de maig 2018

SEGON ANIVERSARI

DAVID RAVENTÓS:

UNA VAGA INDEFINIDA DE FAM

PER LA INDEPENDÈNCIA: 

CENSURADA, TRUNCADA I REPRESALIADA

(dos mesos i dos dies tancat i drogat en un Psiquiàtric contra la seva voluntat:

segrest judicial i tortura química. I… també inducció al suïcidi?)

PER TOTS ELS INDEPENDENTISTES.

QUÈ FER AVUI?

Amb motiu del segon aniversari, vaig convidar En David Raventós a impartir el dijous 3 de maig, a les 19,30 h., la conferència “DOS ANYS DE LA VAGA DE FAM PER EXIGIR LES DECLARACIONS UNILATERALS D’INDEPENDÈNCIA A CATALUNYA I A ESCÒCIA. QUÈ FER AVUI?”.

El mateix David l’ha va presentar així en el seu FaceBook:

“Parlarem dels motius de la vaga, la censura, el segrest espanyol, la tortura química de l’Estat Espanyol amb la complicitat del Govern i Parlament de Catalunya. I també de com la vaga i les seves conseqüències ens han fet mes forts i com declararem la independència al Parlament.

            Si vas sentir parlar de la vaga de fam, si et sorprèn que no n’hagis sentit parlar mai, si escoltes Radio Hadrian o si ets independentista o com a mínim creus en la llibertat i el respecte als drets humans d’algú que defensa la independència de Catalunya de manera pacifica, t’esperem a tu i als teus amics.

            El poble ho vam començar, i el poble ho acabarem!

            Visca Catalunya Lliure!”

Per la meva part, a mesura que passen els mesos, i veient com es desenvolupen els fets, cada cop més reforço la meva intuïció/valoració inicial: la vaga de fam indefinida per la independència començada el 3 de maig de 2016 per En David Raventós i que va ser censurada, truncada i represaliada per TOT l’establishment independentista català, considero que va ser i és l’acte polític/social/vital més important que hi ha hagut a Catalunya… a més, és clar, de les grans mobilitzacions del poble català començades -de nou: cal recordar allò de “Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida“) des del 13 de setembre de 2009, amb la Consulta Popular per la Independència a Arenys de Munt.

Aquesta és una gravació “en brut” de la conferència. Més endavant, hi haurà una versió editada.

NOTA: com que no sé utilitzar aquestes tècniques, la manera que ara trobo que podeu veure la conferència (si no funciona la imatge que surt a sota) és copiar i enganxar l’enllaç que poso separat en aquestes dues parts que caldrà unir:

https://www.facebook.com/

resistenciaindependentistacatalana/videos/1108914082582379/

 

Lluís Botinas, impulsor de https://lagotacatalana.cat

Més informació:

161128 Una vaga de fam reveladora?

160703 Aprendre de la vaga de fam d’en David Raventós