Dt. 6: “I ARA… QUÈ DE QUÈ?”

 

Dues sessions

In memorian: APRENDRE DE CARLES M. ESPINALT

Dimarts 6 de març de 2018, dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Conferència. Activitat gratuïta

I ARA… QUÈ DE QUÈ?

Ara és l´hora de que els nostres futurs dirigents aprenguin de memòria l´OBRA ESCRITA de Carles M. Espinalt, traspassat fa 25 anys

CARLES M. ESPINALT (1920-2 de març de 1993) és un dels pocs autors catalans de referència per a qui vulgui aprofundir en EL PUNT DE VISTA CATALÀ. Grafòleg, psicòleg i pensador. Autor de 44 llibres, i de centenars de conferències i cursos. La seva obra és importantíssima per abordar les conseqüències psicològiques, caracterològiques, socials i polítiques de 303 anys de sotmetiment del poble català, una qüestió cabdal però menystinguda per l’independentisme-processista.

Recordarem i reviurem en vídeo algunes de les millors frases i prediccions de Carles M. Espinalt gravades en directe fa molts anys. Després de tant de temps, haurem d´admetre que la seva clarividència ens serà  necessària per aplicar-les urgentment si no volem desaparèixer com a poble.

Amb FRANK DUBÉ. Presentació, selecció de vídeos i d’àudios de la nombrosa col·lecció particular que té (i dels que pot fer còpia pels futurs dirigents que li ho demanin), comentaris i debat. Un dels deixebles més veterans. President de l´Associació d´Estudis Espinaltians. Conferenciant i Showman a qui Carles M. Espinalt li va obrir (amb la família) la seva casa de Montesquiu varies vegades, i li deia que era l´encarregat de “vendre” la Catalunya Independent de 11 de la nit a 4 de la matinada quan els “possibles/inconscients patriotes” que no podien o no volien anar a conferències o a reunions per diversos motius, sortien a divertir-se.

 

LA SEGONA SESSIÓ serà el Dimarts, 13 de març (més detalls properament)

CARÀCTER I INDEPENDÈNCIA

Per ENCARNA PARREÑO

Deixeble destacada del Prof. Carles M. Espinalt. Filla de murcians i llengua materna castellana. Especialista en Psicostètica Directiva. Presidenta del Partit Espinaltià.

NOTA: Hi haurà un tercer Acte Commemoratiu el dilluns 5 a les cinc de la tarda (i de nou repetit a dos quarts de deu del vespre) a la Sala d’Actes de l’Associació de Practicants de la Psicoestètica Carles Muñoz Espinalt (que porta la seva filla, Nati) al c. Pau Claris, 184, 4t 1a, tel. 93 215 02 81. Es presentarà el llibre de Carles M. Espinalt El test de l’arbre (Edicions Duxelm), i es passarà la seva vídeo-conferència Mecanismes de la por.