És senzill: LLI-BER-TAT !!!!!!!!!!!!!!!

És molt senzill:

estem ocupats des de 1714

i VOLEM TORNAR A SER LLIURES !

“Lluís, costa molt reconèixer que estem presos i que ens estan genocidant”,     em va dir un historiador conegut i amb àmplia producció literària, després que parléssim intermitentment al llarg de gairebé tot un dia. Dites aquestes paraules tan significatives, es girà i se’n va anar sense ni deixar-me el seu correu electrònic.

 

Nosaltres SOM (intencionadament no dic “érem” o “vam ser”) un Estat, el primer Estat Constitucional, Europeu, independent fins el 10 de setembre de 1714 i ocupat des d’aleshores fins l’actualitat. Quan un Estat ocupat deixa d’estar ocupat, automàticament torna a ser Estat independent sense necessitat de posar a votació res de res. I ARA VOLEM QUE L’OCUPANT Madrid/Castilla/Estado-Español (M/C/E-E) SE’N VAGI. I la primera condició per aconseguir-ho és que nosaltres ens situem dins de la CONTINUÏTAT dels nostres més de mil anys d’Història (http://devolucio.cat/) i honorem els nostres avantpassats inspirant-nos en ells. I això sí que només depèn de nosaltres, i que ningú no ho farà per nosaltres.

L’actuació de M/C/E-E utilitzant el seu “Sistema Judicial” basat en el (a Catalunya, que tenim el nostre propi Dret Català i les nostres pròpies Constitucions Catalanes) triplement il·legal seu “Derecho Castellano” i seva “Constitución Española de 1978”, i les seves “Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado” (que, per cert, inclouen els Mossos d’Esquadra), en particular la “Guardia Civil”, aquests darrers dies i sobre tot avui, 20 de setembre de 2017, està fent visibles els barrots que tenim posats des de fa 303 anys i que ja se’ns confonien amb el mobiliari de la casa. A migdia, l’ocupació/escorcoll per la “Guardia Civil” d’onze Conselleries i Organismes de la Generalitat, i la retenció/detenció/segrest d’una dotzena de càrrecs d’importants responsabilitats diverses, comença a fer visible la situació de sotmetiment dels catalans que si un castellà la visqués de sobte 12 hores, li resultaria absolutament insuportable.

Per ràdio i TV he sentit que els concentrats davant de la Conselleria d’Economia cridaven “FORA LES FORCES D’OCUPACIÓ!!!” i cantaven “ELS SEGADORS”. I només es qüestió d’hores que el contingut “VOLEM TORNAR A SER LLIURES!!!” es vagi expressant en crits de “LLI-BER-TAT!!! LLI-BER-TAT!!! LLI-BER-TAT!!!”. Ara “És l’hora de replantejar-s’ho tot i de re-començar a actuar per RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA” (que és el full que LA GOTA CATALANA vam repartir la darrera Diada).

Això va molt més enllà del “Votarem!”, que és “el carreró referèndum” en que els dirigents independentistes-processistes han tancat les grans mobilitzacions populars que des del 2009 van posar en el centre “Independència!!!” arraconant l’orientació oficial “Contra les retallades i pel Pacte Fiscal”. I la via “referèndum”, traïda el 9N del 2014 per la pregunta doble amb resposta triple, i constantment retardada i aigualida des d’aleshores, actualment porta o bé a “unas nuevas elecciones autonómicas” que guanyaria Junqueras amb minoria, o bé a “un referèndum pactado y vinculante como en Escocia y en Quebec” pel 2019, que és la “via política i democràtica” (amb tupinada inclosa, com el 2014 a Escòcia) que recomanen “The New York Times”, “Finantial Times”, “The Guardian”, “Le monde”,…, la Comunitat Europea,…, i que -després d’algunes pertinents trucades d’altres capitostos internacionals a La Moncloa- probablement Trump acabarà d’imposar a Rajoy quan el rebi a la Casa Blanca el proper dimarts 26 de setembre.

El que per ara no reclamen els manifestants, i el que conscientment des del 28-S de 2015 es neguen a fer tan el Govern independentista com els 72 diputats escollits en candidatures independentistes, és un senzill acte que canviaria radicalment la situació a favor dels catalans: proclamar una DUI que instantàniament faria que (EL PRINCIPAT DE) CATALUNYA TORNÉS A EXISTIR DE NOU COM ESTAT EUROPEU INDEPENDENT, i que el conflicte es situés FORA del control de M/C/E-E, per situar-se en el terreny del Dret Internacional. En aquest text de LA GOTA CATALANA hi trobeu feina avançada: Per si fos per manca d’inspiració: dues propostes de DUI. La DUI qualitativament important és la que implicaria el restabliment de tots els nostres Drets Històrics i Territorials mitjançant la DEVOLUCIÓ de les nostres Constitucions (http://devolucio.cat/), que són vigents, en contra del que se’ns ha fet creure.

Barcelona, 20 de setembre de 2017

Lluís Botinas, impulsor de www.lagotacatalana.cat