Estem ocupats i presos els catalans?

PERÒ…

… QUE NO HO VEIEU QUE ELS CATALANS

CONTINUEM PRESOS DE MADRID/CASTILLA/ESTADO-ESPAÑOL,

I QUE DIR CLARAMENT QUE VOLEM TORNAR A SER LLIURES

CANVIARIA RADICALMENT TOTA LA SITUACIÓ A FAVOR NOSTRE…

… I, A MÉS, “EIXAMPLARIA LA BASE”?

Cada dia hi ha nombrosos exemples que demostren de manera claríssima que gairebé tot depèn del vistiplau dels capitostos de Madrid/Castilla/Estado-Español, i en conseqüència revelen que els catalans no som lliures sinó que Catalunya és una nació ocupada des de 1714 i que, per tant, els catalans estem presos a casa nostra des d’aleshores (i som presoners malgrat que després de tres segles ni tan sols veiem els barrots perquè ja formen part del mobiliari de la casa).

Però aquests nombroses actuacions diàries en contra nostra fetes pels capitostos d’allà, enlloc de ser posades com exemple perquè cada cop més catalans es facin conscients d’aquesta nostra lamentable realitat, són sistemàticament suavitzades pels subcapitostos d’aquí i transformades en un reguitzell de queixes d’aquest l’estil: “no ens escolten”, “no ens entenen”, “no comprenen el que passa aquí”, “no tenen una visió de conjunt”, “això, a un Estat-Europeu-de-veritat no s’acceptaria”, “aquí ningú dimiteix”, “no respecten els seus compromisos (inversors i altres)”, “no compleixen les sentències del Tribunal Constitucional”, “és una democràcia de baixa qualitat”, “no són autèntics demòcrates”, “no ens deixen votar”, “no respecten el dret a decidir”, etc. Tot això és presentat com “incapacitat dels polítics de Madrid –sobre tot, del PP- per donar una resposta política al que passa a Catalunya” ja que era presentat com “un problema polític: la Independència” i, per saber si els ciutadans catalans volen o no aquesta “Independència”, havia d’“exercir-se el dret a decidir” i, per poder-nos comptar, “calia fer un referèndum”.

Dic era perquè aquí el discurs oficial ha degenerat tant que (donat que han ignorat l’objectiu Recuperar la Llibertat) l’objectiu ja no és “aconseguir la independència i per assolir-la exercirem el dret a decidir mitjançant un referèndum que guanyarem”. Les darreres setmanes l’objectiu s’està reduint a “aconseguir comprar urnes per poder votar” en sí mateix. Més exactament, a “posar urnes per poder votar en un referèndum encara que surti NO, resultat que no desitgem però que, com que nosaltres sí som demòcrates d’alta qualitat, respectarem escrupolosament, i de seguida convocarem eleccions autonòmiques”. Considero que això és preparar les condicions per a que guanyi el NO (potser sense ni tan sols necessitat que hi hagi frau electoral, tal com realment va haver tupinada a Escòcia), tornar al ramat autonòmic, i continuar sotmesos… fins –potser- a un futur “segon referèndum que ens mereixem perquè en el primer hi hem estat a prop”.

Cada cop tinc més clar:

—que els d’allà saben molt bé no només que ens tenen sotmesos sinó que  ens estan genocidant. És un greu error menystenir a l’enemic (i per si algú s’escandalitza: sí, qui ens té ocupats i presos i ens està genocidant des de fa segles, és enemic nostre)

—i que són els d’aquí els que –per motius diversos… a precisar- ens amaguen aquesta lamentable realitat i fan el joc als d’allà.

Convido a actuar per aconseguir que l’objectiu ELS CATALANS VOLEM RECUPERAR LA LLIBERTAT es vagi situant en el centre de la societat I ES FACI VISIBLE AQUÍ I ARREU. Veuríem com això canviaria radicalment tota la situació a favor nostre… i, a més, així s’assoliria fàcilment el tant repetit objectiu “Cal eixamplar la base”!!!

LLUÍS BOTINAS, impulsor de LA GOTA CATALANA.