“Shakespeare i Cervantes eren la mateixa persona de Xixona, Alacant”

 Cicle

RECUPEREM L’AUTÈNTICA HISTÒRIA DEL PRINCIPAT I DE LA NACIÓ CATALANA.

SHAKESPEARE ÉS CERVANTES.

66 raons.

(continuació de la conferència del 21 de març)

En Wiliam Shakespeare de Stratford i En Miguel de Cervantes d’Alcalá de Henares, van ser dos homes de palla, triats per encobrir al veritable escriptor, que no era altra que Joan Miquel Servent, de Xixona, Alacant.

El 21 de març, En Miquel Izquierdo va exposar i documentar unes quantes de les 66 raons que l’han fet arribar a aquesta conclusió, algunes tan llamineres com les catalanades d’En Shakespeare o els seus lligams amb la nostra terra. En particular, va demostrar que solament Shakespeare va poder ser Cervantes, i solament Cervantes va poder ser Shakespeare.

El dimarts 8, després de fer un resum del que ja va explicar, s’ha centrat en exposar les nombroses raons que el porten a afirmar que l’escriptor real de les obres tan d’En Cervantes com d’En Shakespeare va ser aquell membre la poderosa família alacantina Servent, de Xixona.

Per situar-se millor, aconsella veure la conferència que va donar a Bellaterra: https://www.youtube.com/watch?v=ZO69GED_4qc.

MIQUEL IZQUIERDO I PERAN, autor del llibre SHAKESPEARE ÉS CERVANTES. Joan Miquel Sirvent, l’escriptor emmascarat. (Llibres de l’Índex, 2016)