Dt., 28: “MÉS, SOBRE LA SUPOSADA IRONIA CATALANA”

Local: c. Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Dimarts, 28 de març, 19,30h.   Activitat gratuïta.

 Cicle

SÍ, ELS CATALANS SOM DIFERENTS.

I VOLEM CONTINUAR SENT-HO. LLIBERTAT!!!

MÉS,

SOBRE LA SUPOSADA IRONIA CATALANA.

Pautes per comprendre l´estat de postració

en que queden els col·lectius humans colonitzats.

Conferència/col·loqui a càrrec de FRANK DUBÉ

Estudi psicològic autocrític, per ajudar a regenerar l´autèntic caràcter del poble català i portar-lo a la situació de MORAL DE VICTÒRIA que necessita. De poc serveix la llibertat, si no alliberem al  català de la imatge pusil·lànime i poruga d´aquell que porta més de 300 anys sense manar i ha estat vexat, escarnit, insultat i espoliat a cor que vols. El desconcert actual és comprensible, i la por en un poble apallissat també.

Però hem d´admetre primer de tot que som uns ESCLAUS amb cadenes; molts amb cadenes de ferro i UNS QUANTS  amb cadenes d´or, però… CADENES!

És urgent una cura Psicològica per retornar el català al seu estat de NORMALITAT, a l’ensems que cal preparar immediatament 3.000 dirigents amb CARÀCTER per dirigir la logística d´enfrontament amb gent que sabem TAN UFANA I TANT SUPERBA fins assolir la llibertat de Catalunya.

Per FRANK DUBÉ. Títol de Professor de Teoria i Solfeig del Conservatori Superior de Música del Liceu, i President de la seva Associació d´Alumnes i Ex-alumnes. Diploma de Psicoestètica per la Universitat Ramon Llull. President de l´Associació d´Estudis Espinaltians. Conferenciant i Showman.