Dt. 21: “SHAKESPEARE ÉS CERVANTES. 66 raons”

Local: c. Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Dimarts, 21 de març, 19,30h.   Conferència.   Activitat gratuïta.

 Cicle

RECUPEREM L’AUTÈNTICA HISTÒRIA

DEL PRINCIPAT I DE LA NACIÓ CATALANA

SHAKESPEARE ÉS CERVANTES

66 raons

En Wiliam Shakespeare de Stratford i En Miguel de Cervantes d’Alcalá de Henares, van ser dos homes de palla, triats per encobrir al veritable escriptor Joan Miquel Sirvent, que no és altra persona que Joan Miquel Servent de Xixona.

En Miquel Izquierdo ens exposarà i documentarà unes quantes de les 66 Raons que l’han fet arribar a aquesta conclusió, algunes tan llamineres com les catalanades d’En Shakespeare o els seus lligams amb la nostra terra; ens aconsella, que veiem abans la conferència que va donar a Bellaterra: https://www.youtube.com/watch?v=ZO69GED_4qc. En Miquel ens demana que el disculpem ja que aquesta fou la primera ponència que feia amb sala plena i va haver d’explicar les plantilles a mesura que anaven sortint. Creu convenient que la veiem abans però.

Finalment ens mostrarà el perquè cap dels contemporanis de l’autor de les obres de Cervantes i Shakespeare van poder fer-les: solament Shakespeare va poder ser Cervantes, solament Cervantes va poder ser Shakespeare.

Per MIQUEL IZQUIERDO I PERAN, autor del llibre SHAKESPEARE ÉS CERVANTES. Joan Miquel Sirvent, l’escriptor emmascarat. (Llibres de l’Índex, 2016)