Llibre “HISTÒRIES DE DISTRACCIÓ MASSIVA” (segona edició)

    Presentació de llibre + entrevista + preguntes   

 Combina el Cicle

RECUPEREM L’AUTÈNTICA HISTÒRIA

DEL PRINCIPAT I DE LA NACIÓ CATALANA

amb el Cicle

QUÈ FER AVUI?

HISTÒRIES DE DISTRACCIÓ MASSIVA

Tòpics, anècdotes i fal·làcies de la Història

(segona edició, 256 pàgines)

“Només descobrint els paranys de la història d’Espanya contra Catalunya

retrobarem el camí més fàcil a la Independència”

 

“Justificació històrica i legal de la necessitat de recuperar

les Constitucions Catalanes per tal de restituir l’estat català”

El dilluns 13 de març, MIQUEL MANUBENS va presentar el seu llibre “HISTÒRIES DE DISTRACCIÓ MASSIVA”, que parteix de la necessitat de contrastar cert revisionisme històric que s’està fent actualment, tant des de Madrid com per part de determinats autors catalans, no sempre amb tota la base documental exigible i desitjable.

L’autor considera que cal recuperar i posar al dia la pròpia història, però explicant-la tal com va succeir realment i no tal com ens ha arribat. Aquest és el primer pas per treure’ns de sobre la síndrome de perdedors que arrosseguem. I un pas necessari per a construir un relat sòlid i una estratègia de futur vàlida.

Aquest llibre explica com van succeir realment un seguit de fets cabdals de la nostra (i de la seva) història, fets importants perquè ens han acabat conduint a la situació actual.

Demostra que els castellans no són hereus històrics dels visigots, com sempre han argumentat per a tenir una superioritat històrica. Que els catalans bastirem un imperi mediterrani del que deriva posteriorment la Corona Hispànica dels Àustries.

També demostra que els catalans no vam participar en moltes de les batalles que suposadament ens han costat la pèrdua dels nostres drets, o que aquests drets no estaven en joc. I que per tant, reclamar la DEVOLUCIÓ de les Constitucions Catalanes, pot ser la via més entenedora, més legal i més fàcil d’aconseguir la independència amb els màxims suports possibles.

ÍNDEX DEL LLIBRE  (segona edició; 40% més de text que a la primera)

Introducció: LA MANIPULACIÓ DE LA HISTÒRIA

Part I: LA VERÍDICA HISTÒRIA DE CASTELLA FINS 1492

Part II: IBÉRICA, de l’origen de la civilització, passant per Ibèria, fins els catalans de 1492

Part III: XPOFERENS, el Moisès català del Nou Món

Part IV: HISPÀNICA, dels catalans de 1492 fins a Napoleó

Part V: LES CONSTITUCIONS CATALANES

Una ullada a l’ÍNDEX DETALLAT permet adonar-se de seguida de l’enorme allau d’aspectes que aborda el llibre, trastocant pràcticament tota la visió del vencedor que ens ha sigut inculcat en tant que vençuts, i obrint les portes a una nova comprensió molt més propera a la realitat. I segur que aquesta transformació interna de cadascú potència la recuperació col·lectiva de la nostra història i la nostra llibertat, i la reconstrucció de la Nació Catalana.

L’autor, MIQUEL MANUBENS, és l’impulsor de Patriotes per la devolució