Indemnització per 302 anys de llibertat!

QUINA ÉS LA INDEMNITZACIÓ PER UN ANY DE PRIVACIÓ DE LLIBERTAT?

I PER 302 ANYS?

Si els catalans canviem la mentalitat de vençuts en que hem estat educats des de 1714 i aconseguim situar-nos en la realitat històrica i actual, passarem en pocs mesos a la ofensiva definitiva respecte de Madrid/Castilla/Estado-Español. I si demostrem que, paral·lelament, els castellans (ara castellanoespañoles o estadoespañoles) s’han educat a sí mateixos com a vencedors perquè des de 1714 són uns invasors que ocupen la nostra Terra i que ens mantenen sotmesos, tota la situació general canviarà radicalment aquí i a fora.

Per què, a més de quina és la indemnització per 302 anys de privació de llibertat, podem demanar-nos:

*Quina és la condemna per una persona que maltracta un altre? Quina ha de ser la condemna per un Estado-Español que maltracta des de fa tres segles milions de catalanes i milions de catalans?

*Quina és la sanció per violació d’un Dret Humà? I de diversos Drets Humans? Hi ha agreujament per la repetició de la violació? I hi ha més sanció quan més temps durin les violacions?

*Quina és la sanció per genocidi que s’aplica a un Estat, a un Govern, a un exèrcit, a una multinacional, a un grup de capitostos, etc.? Quines han de ser les sancions pel GENOCIDI CONTRA ELS CATALANS I LA NACIÒ CATALANA que estem patint des d’abans de 1714?

*Quina…?

* I ¿com actuar adequadament per situar aquests elements en el tauler de L’ACTUACIÓ ARA PER RECUPERAR LA LLIBERTAT I RECONSTRUIR LA NACIÓ? La millor resposta que per ara he trobat és INSPIRAR-NOS EN EL NOSTRES AVANTPASSATS. Invito a aprofundir-ho i a precisar com aplicar-ho aquí i ara.

Lluís Botinas, impulsor de LA GOTA CATALANA.