Cridar ‘Visca Catalunya lliure!’ sense explicar que no som lliures?

 

 CRIDAR ‘VISCA CATALUNYA LLIURE!’

I NO FER ENTENDRE QUE NO SOM LLIURES?

El crit “Visca Catalunya lliure!” té un significat profund que tot aquell que es sent català porta subconscientment en el seu interior. I considero que aquesta realitat és la força interna que impulsa… les grans mobilitzacions de l’11 de setembre… i molt més! Recordo que gairebé tota activitat excursionista o sardanística, i no diguem nacionalista, acabava –cridat o murmurat, segons condicions- amb un “Visca Catalunya lliure!”.

I en canvi, sorprèn que no estigui en el centre de tot el que està passant a Catalunya actualment que VOLEM SER LLIURES. O més exactament, que VOLEM TORNAR A SER LLIURES, ja que vam ser lliures durant més de 700 anys. Unes 30 generacions de catalans van viure i morir lliures. Pel contrari, des de 1714 unes 12 generacions de catalans han viscut i han mort preses. I ARA ESTEM VIVINT I MORINT PRESOS.

Us invito a substituir “independència” per “llibertat”, i “volem la independència” per “volem tornar a ser lliures”. Comprovareu que tot canvia. Les discussions, els debats, les declaracions  i els discursos perden tot sentit. A VEURE QUI S’ATREVIRIA A MANIFESTAR PÚBLICAMENT QUE VOL MANTENIR-NOS SOTMESOS!

Però els capitostos de Madrid/Castilla/Estado-Español –i molts dels que els segueixen- saben que els catalans no som lliures. Em va sorprendre la primera vegada que vaig veure a la tele que En Josep Lluís Cleries acabava una intervenció al “Congreso” cridant “Visca Catalunya lliure!”. Vaig pensar –innocent de mi- que hi hauria un escàndol, que causaria impacte i que cridaria l’atenció, i que una munió de “parlamentarios españoles” anirien a parlar amb ell demanant-li explicacions i exigint-li rectificar,… Res de res de res de res de res! Ells saben molt bé que ens tenen sotmesos! I ara entenc molt bé que ELLS NECESSITEN MANTENIR-NOS PRESONERS.

Som els catalans que no sabem que estem presos. I menys que aquest és motiu suficient per poder afirmar que no sabem que estem sent genocidats. I n’hi ha molts motius més. He confeccionat un ja Cinquè Dossier EL GENOCIDI CATALÀ, de 101 pg. Benvinguda més documentació, testimonis,…, cara al Sisè Dossier… i a una sencera Biblioteca EL GENOCIDI CONTRA ELS CATALANS I LA NACIÓ CATALANA.

Seria decisiu que els independentistes –i com més de soca-rel, més- assumeixin el paper decisiu de fer entendre que des de 1714, i per tan actualment, els catalans no som lliures. Passar la nostra condició de presos de Madrid/Castilla/Estado-Español del subconscient al conscient i a la voluntat, canviaria en poques setmanes tota la situació.