DESOBEDIÈNCIA, o bé CONTINUÏTAT?

Per aprofundir quina és l’orientació més adequada per convertir els atacs judicials de l’”Estado-Español” contra En Santiago Espot i els per ara 401 polítics catalans amb càrrec electe, en una força insuperable per RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA, al c. Cartagena, 230, 5è 1a. En lluís Botinas va celebrar el dimarts, 8 novembre, una Conferència-intercanvi titulada Desobediència, o bé Continuïtat? Desobediència a ells, o bé afirmar la nostra Continuïtat vital?

L’alternativa qualitativa a obeir-los no és desobeir-los, ja que tan l’obediència com la desobediència es situen les dues en el terreny de joc il·legal establert des de 1714 per Madrid/Castilla/Estado-Español. L’alternativa qualitativa és afirmar-nos en la continuïtat del nostre passat, del que érem i que volem tornar a ser: homes i dones lliures sobre la nostra Terra Catalana. I així honorem les més de 30 generacions d’avantpassats que van ser lliures, i les dotze generacions darreres, que han mort preses.

D’establir aquesta continuïtat depèn aconseguir ara recuperar la nostre llibertat, objectiu que per sí sol ens dona la plena legitimitat. Però a més, com que les Constitucions Catalanes són vigents, aquesta ja és la nostra legalitat ara i aquí. Apliquem-la.

Resultat de la conferència: el document DESOBEDIÈNCIA A ELLS, O BÉ CONTINUÏTAT NOSTRA?