Dl. 29 i dm. 30: conferència/trobada (5a i 6a i darrera… per ara) sobre EL GENOCIDI CATALÀ + Avançament de 3 activitats

Benvolgut/da amic/ga:

Et recordo que avui, dl. 29 d’agost de 2016, a partir de les 19:30, continua el Cicle EL GENOCIDI CATALÀ, que culminarà demà, dm. 30, amb la sisena i darrera (per ara, ja que aviat reprendrem aquest decisiu i vital tema) conferencia/trobada, també a dos quarts de vuit del vespre.

Del que compartia a la darrera convocatoria pels 22 i 23, vull recomanar mirar atentament els darrers tres minuts de la conversa “a la lumbre de un tequila” entre Arturo Pérez-Reverté i Joaquin Sabina. Ho trobes a l’enllaç a EL MUNDO http://www.elmundo.es/cultura/2016/02/14/56bb0e5fca474152398b4669.html. Val la pena per adonar-se de com ells tenen present, i fins i tot per ells és normal, la concepció que els catalans som quelcom diferent a exterminar, a fer desaparèixer.

Avui tindré exemplars del Tercer Dossier EL GENOCIDI CATALÀ, que amplia el Segon Dossier, de 14 documents que sumen 32 pg., amb una “Presentació” de tres pàgines i un parell de documents més. Aprofito per tornar-te a demanar documentació, bibliografia, dades, dates, testimonis,… per anar classificant d’acord amb els apartats (5 de l’article II i 4 de l’article III) de la CONVENCIÓN PARA LA PREVENCIÓN Y LA SANCIÓN DEL DELITO DE GENOCIDIO adoptada per l’Assemblea General de l’ONU el 1948. I recorda que per a que una informació sigui vàlida i citable, cal posar-ne la seva font, referència,… exacta.

I t’avanço 3 activitats:

***el dia 12 de setembre, dins del Cicle SÍ, CAL EXPULSAR ELS INVASORS, tractarem el tema “Per què nosaltres commemorem (no celebrem) l’11 de setembre, i per què en canvi ells no el celebren (sinó que el silencien)?”

***el dia 13 de setembre, dins del Cicle QUINA CATALUNYA LLIURE VOLEM?, parlarem d’ “Una Catalunya on es sàpiga la veritat: què va passar l’11-S de 2001 als USA?”

***i el dia 20 de setembre, dins del Cicle ELS CATALANS SOM DIFERENTS. I VOLEM CONTINUAR SENT-HO. LLIBERTAT!!!, l’amic IGNASI PUIG ALEMAN ens parlarà de “LES 4 COLUMNES DE CATALUNYA: els Druides Ibers (catalans), els Càtars i el Grial, els Alquimistes catalans precursors i els Pintors Esotèrics de Catalunya”.

Per a mi, això forma part de generar un moviment que permeti plantejar, primer aquí i després internacionalment, que

VOLEM RECUPERAR LA LLIBERTAT

mitjançant la independència

per IMPEDIR EL GENOCIDI que ens estan aplicant des d’abans de 1714.

 M’agradaria que comparteixis aquest objectiu… i que m’ajudis a impulsar-lo!

Una forta abraçada

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras