Conferència: SHAKESPEARE ÉS CERVANTES

El dimarts 26 de juliol de 2016 es va fer aquesta conferència, organitzada per LA GOTA CATALANA dins de l’esforç per contribuir a CONÈIXER LA NOSTRE AUTÈNTICA HISTÒRIA PER RECUPERAR ARA LA LLIBERTAT. Es va explicar, amb suport de nombroses cites i imatges, que:

Shakespeare és Cervantes i no fou cap dels dos. Els dos noms amaguen Joan Miquel Sirvent, escriptor en llengua catalana natural de Xixona.

Amb el deliri inquisitorial reial i eclesiàstic, Sirvent es veu forçat a una triple ocultació: amagar el nom, haver d’escriure en clau, i traduir o fer traduir la pròpia obra, originalment en llengua catalana, al castellà.

Posteriorment, l’absolutisme dels Habsburg obliga Sirvent a marxar a Anglaterra, on continuarà treballant en la creació literària sota el nom de William Shakespeare i en anglès. L’equip de treball que dirigeix Sirvent a Anglaterra serà alhora el grup fundador de la maçoneria anglesa.

L’aplicació dels codis de xifratge creats pels mateixos maçons ha permès de resoldre la incògnita de la identitat de Shakespeare, i retornar-la a l’escriptor català. També ens permet de posar a la llum qui representaven en realitat Macbeth, Don Quixote o Cide Hamete Benengeli, i descobrir quina relació hi ha entre Rinconete, Sancho Panza o Persiles.

El bard dels enginys reneix en el quatre-cents aniversari de la mort, restituït com el Príncep de les lletres catalanes i un dels seus fills més preclars, amb el goig de compartir-ho amb els pobles lliures del món.

El conferenciant va ser MIQUEL IZQUIERDO I PERÀN

En Miquel, català de Barcelona i alacantí de cor, té formació econòmica en gestió d’empreses i tècnica relacionada amb el món energètic, sector en el qual treballa des de fa 22 anys. Es l’autor del llibre SHAKESPEARE ERA CERVANTES. Joan Miquel Sirvent, l’escriptor emmascarat (Llibres de l’Índex, Barcelona, 2016).

9788494491191_04_h